svētdiena, 2012. gada 29. janvāris

puika ar otām rokās


 ...gribētos dzīvot smukā vidē.

Ēriks 
Rozentāļu bērns, kam viss ir Rīgā, bet māja un guļvieta Ikšķilē.













Tātad, kas jauns?

Ja to var skaitīt kā kaut ko jaunu - laba pašsajūta salīdzinājumā ar šorītu. Jaunas zeķes kājās un jaunu tēju dzeru.

Esi tējas dzērājs?

Nevarētu teikt, ka esmu baigais tējas dzērājs, bet nu garšo un lietoju. Neesmu no tiem, kas pa skolu klaiņo ar tējas krūzi rokās.

Tava skola ir Rozentāļi, kā patīk?

Ļoti patīk. Dotajā brīdī galīgi nevaru iedomāties sevi kādā citā vidusskolas izglītības iestādē. Forša atmosfēra skolā, viss vienmēr mierīgi un forši, forši pasniedzēji (ne visi, protams), foršas telpas. Nu ... jā, ļoti patīk.



Domā savu nākotni saistīt ar mākslu?

Ja izdosies, tad noteikti. Noteikti negribētu kaut kādu konservatīvu un rutīnīgu darbu. Jūtu, ka pagaidām eju pa pareizajām kāpnēm. Pašam patīk, interesē un ir baigi labi. Māksla, vismaz pagaidām, ir mans lauciņš.

Esi piedalījies, kādos mākslas konkursos?

Ir sanācis, bet ar to tik ļoti neaizraujos. Es zinu, ka vajadzētu biežāk mēģināt piedalīties viskaut kur,  bet bieži man par sliktu nospēlē mans slinkums ar kuru es ikdienā, diemžēl, eju roku rokā.

Vieglāk darboties naktī vai dienā?

Parasti jau naktī uznāk tas čaklums un darbi labāk iet uz priekšu. Pa dienu ir daudz vairāk lietu, kas ,nereti, traucē produktīvam darba procesam. Taču lielākais mana laika zaglis ir dators. Vienkārši bezjēdzīgi pavadīts laiks internetā. Varbūt vienīgi dators nav laika zaglis, kad sanāk strādāt fotošopā vai citās programmās.



Tev vairāk patīk darboties ar datorprogrammām vai arī ar otām un krāsām, kas ir taustāmas?

Laikam jau ar otām un krāsām, un pārējiem draugiem. Ar datoru, protams, ir ok, bet kaut kā vairāk tā mācēšana ar rokām kaut ko dabūt gatavu, priekš manis ir patīkamāka sajūta.

Ja Tavā dzīvē nebūtu māksla, tad ar ko Tu gribētu nodarboties?

Droši vien ar sportu. Patīk jau uzspēlēt funteni un vēl šo to. Piemēram, mana pēdējā laika aizraušanās ir riteņu polo. Izkustēties pa retam jau ar vajag, nevar jau tikai tās otas un molbertus cilāt.
ā
Īstenībā ar mūziku arī, gan jau, būtu forši nodarboties. Nu bet mūzika jau ar skaitās māksla takā neskaitās šitais pieņēmums.

Riteņu polo, kas tas par zvēru?

Diezgan forša sporta spēle, kas tiek spēlēta komandās. Uzskatāmāk būs te - http://www.youtube.com/watch?v=76ZhpWW_v8s



Kādu savu dzīvi redzi pēc pieciem gadiem?

Ceru, ka būs sākusi augt bārda, būšu pakāpies pa pāris pakāpieniem augstāk mākslas nozarē, superīgu cilvēku un draugu ielenkts. Nezinu, vai Latvijā atradīšos vai nē, bet gribētos dzīvot smukā vidē.



Tev ir dzīves moto?

Beidz čīkstēt!

Ok, paldies Tev!

Nav jau par ko.


Seko Ērikam šeit - twitter.com/EriksCaune

un brīnumi arī te - http://www.flickr.com/photos/thobek/







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru